DRESSYRTRÄNING

Dressyrträningen med Lorden idag gick både bra och dåligt. Gick jättebra i början och skitdåligt på slutet, så man får väl summera det som medelbra :) Men är nöjd ändå, för Lorden är så duktig <3


TURNÉN 2008

Igår var jag hela dagen i Stockholm. Köpte ett par jeans, örhängen, halsband, ringar & en ny jacka :) Blev faktiskt ganska nöjd.

Sedan bar det av till Intiman, på "Turnén 2008" med Björn Gustavsson, Özz Nujen, Måns Möller & Soran Ismail . Jag tyckte inte att de 2 förstnämda komikerna var speciellt bra, men det beror väl kanske på att jag inte har den typen av humor. Soran var i mina ögon fenomenal och Måns var hyfsad. Jag gillar inte Måns annars, tycker han är för hysterisk. Men han gjorde bra ifrån sig igår i min mening :)

 

MOBBAD

Jag tänkte berätta lite om min dag för att inviga denna blogg ordentligt eller vad man ska säga. Jag ska be att få berätta att min "chef" Chribbe har mobbat mig och min kära häst  Lorden ;-). Det började med att Micke kom in till oss och berättade om en häst som han så fint kallade "den stora feta valacken".

- "Det måste ju vara Lorden!" utbrast Chribbe.
Jag ville slå honom hårt.

Senare ringde Chribbes telefon. Han pratade en stund och när han lagt på sa han;
- "Våra kor blir slaktade på söndag, vilket gör mig orolig. Tänk om vi tar fel och slaktar Lorden istället?"
Jag ville slå honom hårdare. 

Jag fick iallafall ge igen, när Chribbe sa följande om sin hund Flamma;
- "Gud vad trög hon är, den där hunden"
- "Ja, hon måste ha fått det från husse sin" svarade jag.
Han ville nog slå mig hårdast.


Chribbe & Linus.

RSS 2.0